logo Za lijepu i zdravu kožu

Medicinski Dermaroller

eDermastamp

Uređaj eDermastamp LS jednostavan je za primjenu, te se odlikuje niskom razinom buke i vibracija.
Ergonomski dizajn drške omogućuje lako rukovanje, dok snaga električnog motora osigurava kontinuirani
rad uređaja s 50 do 150 uboda u sekundi. Šest mikro igala visoke preciznosti izrađenih od medicinskog,
nehrđajućeg čelika čine optimalan broj koji jamči minimalno invazivnu jačinu uboda, te tako i minimalnu
traumu kože.

eDermastamp LS postupci oslanjaju se na prirodne regenerativne procese u koži stimulirajući stanice
na proizvodnju i formiranje novog kolagena. Čvrstoća i gustoća epidermisa time je vidljivo poboljšana,
a ponavljanje terapije eDermastampom povoljno utječe na cjelokupnu teksturu kože, čini bore manje
izraženima, te licu daje izrazito svjež i pomlađen izgled.
 

Medicinski dermarolleri

Pomlađivanje kože i uklanjanje ožiljaka

Uklanjanje manjih i većih bora lica i dekoltea, obnavljanje kože oštećene suncem, starenjem, ožiljcima od akni i strijama nikada nije bilo lakše zahvaljujući inovativnom i nagrađivanom nekirurškom tretmanu – terapiji Medicinskim Dermarollerom®. Terapija Medicinskim Dermarollerom® provodi se naprednim microneedlingom, postupkom koji stimulira kožu da se obnavlja i liječi sama, prirodnim i sigurnim putem, a rezultat je glatka, sjajna i zdrava koža pomlađenog izgleda.

Kako djeluje terapija Medicinskim Dermarollerom®?

Suštinska razlika između Medicinskog Dermarollera i ostalih metoda za poboljšanje izgleda i stanja kože je u tome da ne djeluje ablativno – ne uništava tkivo i ne zadaje gotovo nikakvu traumu. Uobičajene metode poput CO2 lasera, frakcijskog lasera, peelinga, dermoabrazije djeluju po principu „skidanja“ sloja kože, a toga kod terapije Medicinskim dermarollerom nema. Primjena Medicinskog Dermarollera® u medicinskoj literaturi naziva se i indukcijska terapija kolagenom ili microneedling. Netraumatske mikro igle s iznimno finim promjerom vrha (<3 μm) pokreću u organizmu, kao i kod svake ozljede, procese samoizlječenja i zacjeljivanja.

Primjena Dermarollera moguća je kod različitih terapeutskih ciljeva:liječi ožiljke (hipertrofične i atrofične), akne, manje i veće bore, strije, pospješuje transdermalni unos aktivnih, ljekovitih tvari. Mikro igle liječnici primjenjuju od 2005. godine,a klinička istraživanja, svjedočanstva pacijenata i slikovni materijal potvrđuju djelotvornost terapije Medicinskim Dermarollerom.

Njemačka kvaliteta, djelotvornost i sigurnost proizvoda

Terapiju Medicinskim Dermarollerom® isključivo provodi educirano osoblje u autoriziranim ordinacijama i klinikama. Medicinski Dermaroller® je valjak s mikro iglama koje mogu biti različitih duljina, dok valjak može biti različite debljine, a odabir će ovisiti o terapeutskom cilju. Svi naši aparati imaju najfinije mikro igle od nehrđajućeg čelika. Trenutno smo u svijetu vodeći proizvođač na tom području, a svi naši proizvodi izrađuju se prema najvišim standardima, (međunarodna norma o kvaliteti i rizicima za medicinske proizvode ISO 13485), te imaju oznaku europske sukladnosti, CE.

Originalni Medicinski Dermaroller® izrađen je prema najvišim standardima njemačke medicinske tehnologije, s garancijom kvalitete i sigurnosti proizvoda. Ne prihvaćajte kopije i zamjenske proizvode - terapiju Medicinskim Dermarollerom® smije isključivo provoditi educirano osoblje koristeći originalni proizvod u autoriziranim ordinacijama i klinikama.

Tijek terapije Medicinskim Dermarollerom®

Prilikom terapije Medicinskim Dermarollerom® mikro igle će otvoriti tisuće sitnih kanalića u koži, koji će se neposredno zatim zatvoriti omogućujući koži da se brzo oporavi. Educirano osoblje će najmanje 20 minuta prije samog tretmana na Vašu kožu nanijeti lokalni anestetik u vidu kreme koji će tretman učiniti ugodnim. Sama terapija obično traje 20-30 minuta. Nakon terapije Medicinskim Dermarollerom® vaše tijelo će prirodnim putem obnavljati kožu i to u njenim dubljim slojevima. Stvara se novi kolagen i nove stanice te se povećava prokrvljenost kože. Obično je potrebno i do 6 tjedana da se pojave vidljivi znaci regeneracije, a proces će se nastaviti i sljedećih mjeseci, dajući vam dugotrajno poboljšanje izgleda kože. Za optimalne rezultate preporučuje se učiniti 3 tretmana s razmacima od 6 tjedana, no kod težih ožiljaka od akni, vaš dermatolog može preporučiti i do 5 tretmana. Neposredno nakon terapije Medicinskim Dermarollerom® možete izgledati kao da imate manje opekline od sunca, a koža može biti topla i zategnutija nego obično, no to će nestati 1 do 2 sata nakon tretmana, a crvenilo će se već sljedeći dan potpuno povući. 48 sati nakon tretmana koristite mlaku vodu kod njege lica, te pazite da su vam ruke čiste ako dirate lice, a make up možete nanijeti već 6 ili 12 sati nakon tretmana. Ako izlazite na danje svjetlo svakako se preporučuje nanošenje kreme s visokim zaštitnim faktorom i to tijekom 2 tjedna nakon terapije, čak i ako je zima i nema sunca. Nekoliko dana nakon tretmana može se pojaviti i osjećaj suhoće kože koji će vremenom nestati.