logo Za lijepu i zdravu kožu

Kućna primjena

DERMAROLLER® za kućnu primjenu – najučinkovitija anti-age njega

Kućni dermaroller

Dermaroller® za kućnu primjenu stimulira intenzivno obnavljanje površine kože i tako savršeno upotpunjuje visokokvalitetnu anti-age njegu, popravlja izgled manjih i većih bora lica, te kože oštećene suncem i starenjem.

Njega Dermarollerom® za kućnu primjenu HC902 idealna je nadopuna tretmanu Medicinskim Demarollerom®, nakon kojega će vaša koža imati mlađi i zdraviji izgled, te biti glatke i ujednačene teksture.

Osim što osjetno poboljšava apsorpciju i djelotvornost aktivnih tvari iz anti-age kozmetike, redovita njega Dermarollerom® za kućnu primjenustimulira stanice kože da brže obnavljaju epidermis i potiču nastajanje novog kolagena. Time će se debljina i čvrstoća gornjeg sloja kože povećati, koža će biti otpornija na vanjske utjecaje, te tako dobiti puniji i mlađi izgled zdravog sjaja.

Svaki Dermaroller® za kućnu primjenu ima 192 medicinske mikro igle kojima tretiramo površinu kože i time je stimuliramo odnosno otvaramo kanaliće kojima će anti-age proizvodi prodrijeti dublje u kožu - prema nekim istraživanjima i do 1000 % više nego kod aplikacije bez prethodnog tretmana Dermarollerom®. Svaka igla penetrirat će kožu na dubinu od 0,2 mm, te neće uzrokovati nikakvu fiziološku traumu, niti će dospjeti do srednjeg sloja kože u kojem se nalaze osjetni živci, što kućni tretman čini bezbolnim. Za optimalne rezultate - dramatično poboljšanje teksture i sjaja kože - uređaj treba koristiti uz večernju njegu, 2 do 3 puta tjedno. Kožu treba pažljivo očistiti, po želji nanijeti anti-age serum po vašem izboru, (preporučujemo Dermaroller Lipo-peptide Collagen Booster®), te uz nježan pritisak Dermarollerom® za kućnu primjenu prijeći svaki dio kože (obrazi, čelo, brada, nos) 4 puta u svakom smjeru:okomito, vodoravno, dijagonalno lijevo i dijagonalno desno, izbjegavajući nježnu kožu oko očiju.

Čišćenje i čuvanje uređaja:

Nakon primjene uređaj isprati vrućom tekućom vodom, otresti, te zatim glavu rolera posprejati Roller Cleanerom, tekućinom za dezinfekciju koja ne nagriza fine igle od čelika, bezopasna je za kožu, a uklanja 99,99% bakterija u kratkom vremenu. Pustite da djeluje 3 minute, a potom uređaj možete spremiti u njegovu kutiju.

Sredstvo za čišćenje dermarollera
 

BEAUTY MOUSE – kraj celulitu

Beauty Mouse

Dok Dermaroller® za kućnu primjenu ima širinu valjka od 2 cm, kod Beauty Mousea ta širina iznosi 5 cm. To uređaj čini idealnim za tretman većih površina kože na području bedara i trbuha. Iznimno povoljno djeluje na stimulaciju stanica kože zahvaćene celulitom. Beauty Mouse® je uređaj koji ima više prednosti:potiče kožu na obnavljanje, poboljšava mikrocirkulaciju, te pospješuje upijanje aktivnih tvari iz kozmetike u dublje slojeve kože za 200 i više puta što vašu anticelulitnu njegu čini iznimno učinkovitom. Mikro igle su toliko fine i tanke da je tretman bezbolan.

 

Dermaroller® Hyaluron maska

Dermaroller maska sadrži hyaluron i matrixyl.

Nakon apliciranja Dermaroller maske, Vaša koža upija molekule sadržane u matrixyl peptidima i hyaluronu.

Preporuča se koristiti Dermaroller masku nakon tretmana laserom, dermoabrazije, pilinga, terapije indukcije kolagena, te za opekotine od sunca.

Uporaba:Očistite lice i ruke.Otvorite i skinite plavi zaštitni sloj.Pokrijte lice sa svilenom stranom.Maknite bijeli zaštitni sloj i rasporedite ravnomjerno po licu.Ostavite 20-30 min.dok se svila ne osuši.Ostatak seruma nježno umasirajte u kožu.